Családi nap

Minden ember életében a legnagyobb öröm, amikor együtt van a család. Végre van idő játszani, egymásra figyelni, nyugodtan beszélgetni, nevetgélni = együtt lenni. A családi napok sok-sok színes programja mellett ez a legfontosabb a vendégek számára. Családi napjaink a megrendelő vállalat célkitűzései köré épülnek, mindezt egy keretmesébe, kerettörténetbe bújtatva, így garantálva az élmény dús eseményeket. Családi nap helyszínéül elsősorban a Sztrilich Pál Cserkészparkot szoktuk ajánlani, mely Budapest – Nagykovácsi határában fekszi, festői környezetben.

Csapattréning

Nagy öröm a csapatépítés. A kezdetek kezdete, a befektetett időből minőségi együttlétet varázsolunk az új kollégáknak, ezzel megalapozva a csapat és a cég jövőjét.

Ifjúsági rendezvény

Lassan száz éve foglalkozik a Magyar Cserkészszövetség az ifjúsággal így van némi tapasztalatunk az ifjúsági rendezvényeket illetően, legyen akár egy táncos estéről, vagy egy többnapos nemzetközi találkozóról, táborról.

Hostess biztosítás

Host-ok és hostessek biztosítása rendezvényekre – az Ön igényeinek megfelelően.

Animátor biztosítás

Gyerekekkel rendszeresen foglalkozóm cserkész vezetőképzésben részt vett fiatal hölgyekkel és urakkal állunk vendégeink rendelkezésére.

Kisebb családi események

Örömmel segédkezünk, egy-egy nagyobb családi esemény, rokonsági találkozó megvalósításában.